Перейти до основного вмісту

Догляд за шкірою в літній період

uhod-za-kozhei-v-letnii-period-700x376

Кожен сезон передбачає принципово різний підхід до турботи про шкіру. Для того щоб з приходом літнього періоду виглядати доглянуто і привабливо потрібно почати підготовку заздалегідь. Саме влітку шкіра відчуває найсильніші навантаження: ультрафіолетове опромінення, вітер, спека, пил, і як результат потовщення і зневоднення шкіри. Тому перед літнім сезоном слід подбати про зволоження, відновлення і підтримку водного балансу вашої шкіри. Є ряд процедур, які допоможуть в профілактиці проблеми річного зневоднення:

  • Для профілактики фотостаріння допоможуть мікрінекціі коктейлів з антиоксидантами (мезотерапія)
  • Біоревіталізація - стимулює вироблення гіалуронової кислоти в дермі і активізує відновлювальні процеси в нашій шкірі. В результаті шкіра зволожується, вирівнюється рельєф, поліпшується колір обличчя, жирна шкіра стає менш жирної, за рахунок зниження вироблення шкірного сала, пори звужуються, зменшується гіперпігментація і купероз, усуваються темні кола під очима. Рекомендується пройти курс з 5-6 процедур.

Тим же, хто ін'єкційним методикам воліє доглядові процедури, можна порекомендувати пройти курс зволожуючих процедур на апараті Hydra Facial. Рельєф шкіри стане рівніше, шкіра буде глибоко очищена, колір обличчя поліпшуються, шкіра буде інтенсивно зволожена, ви станете молодше завдяки ліфтинг ефекту.

У літній період, крім салонних процедур не варто забувати і про домашній догляд. Необхідно використовувати зволожуючі креми і сироватки не тільки для сухої але і для жирної шкіри. Креми краще наносити на шкіру, зрошену термальною водою, так вони краще вбираються. Підібрати відповідний крем для вашого типу шкіри вам повинен допомогти косметолог. І одне з найважливіших правил про який не потрібно забувати влітку - необхідно використовувати креми з SPF фактором 25-30, в жарких країнах 50, а також креми з UVA / UVB фільтрами, які служать надійним бар'єром від ультрафіолетових променів. Всі перераховані вище методи захистять вашу шкіру від фотостаріння і допоможуть зберігати шкіру красивою і здоровою!

Якщо Ви влітку зібралися в Одесу і у Вас з'явилися проблеми зі шкірою, то Ви можете звернутися на популярний портал 2Gis, який підкаже Вам де знаходиться найближчий центр косметології, де Вам можуть надати кваліфіковану допомогу. Якщо у Вас захворіли зуби, то ми можемо порекомендувати Вам кращу стоматологічну клініку в Одесі. З послугами даної клініки Ви можете ознайомитися у них на сайті: http://www.genevaclinic.com.ua/ і записатися на прийом.

Своїм пацієнтам ми бажаємо гарного настрою на відпочинок і рівної засмаги!

Записатися на процедуру можна або на сайті, або по телефону!
Дізнатися вартість
Реєстрація на курс