Перейти до основного вмісту

Ефективний ліфтинг – іспанський масаж обличчя

picture of beautiful woman ready for cosmetic surgery

Ліфтинг-масаж обличчя — це унікальна методика збереження молодості і природної краси шкіри. У багатьох випадках відвідування фахівця може замінити пластичну операцію або відкласти її на довгі роки. Особливо важливо не відкладати ліфтинг-масаж обличчя людям, яким протипоказано оперативне втручання. Крім помітного омолодження за допомогою іспанського хіромасажа досягається ще не один разючий ефект - глибока релаксація, зміцнення нервової системи, нормалізація дихання і серцевого ритму.

У Центрі естетичної медицини BGLAB іспанська ліфтинг-масаж обличчя проводять фахівці, які підбирають для кожного клієнта особливу методику.

Таким чином, іспанський масаж — це унікальна формула ліфтингу. Використовувані креми, сироватки, маски підсилюють ефект від впливу рук фахівця. Ви отримуєте 40 хвилин розслаблення і радості для шкіри!

Зараз на іспанський масаж діє акція: при покупці курсу з 4-х процедур 5-а в подарунок. Діє і пільгова ціна одного сеансу масажу — 500 грн.

Для запису на прийом скористайтеся телефонами зазначеними на сайті!

Дія ліфтинг-масажу

Ефективність ліфтинг-масажу обумовлена індивідуальним підходом. Масажист визначає на яку область потрібно впливати: на м'язи, лімфосистему або кровоносну систему. Крім того, руху не повторюються, немає звикання.

Ще одна унікальна особливість ліфтинг-масажу - практично повна відсутність протипоказань. Його можна робити навіть вагітним жінкам. Чи не роблять його тільки при наявності злоякісних новоутворень.

Хіромасаж обличчя зі зволожуючими процедурами

Якщо ваша шкіра зневоднена, виникає ризик передчасного старіння. Тому важливо вже з 25-ти років регулярно проходити курс хіромасажу зі зволожуючими процедурами. Це може бути як хіромасаж обличчя зі зволожуючими процедурами, так і вплив на шию і декольте. У будь-якому випадку, видимий ефект буде досягнутий вже після першого сеансу.

Добре поєднується хіромасаж обличчя зі зволожуючими кремами і масками. Під час сеансу майстер проводить кілька дій, спрямованих на відновлення водного балансу шкіри. Унікальна програма дозволяє насичувати шкіру під час хіромасажу обличчя зі зволожуючими процедурами.

Посилюється ефект завдяки таким етапам:

  • Повний демакіяж.
  • Використання зволожуючою сироватки.
  • Нанесення альгінатної маски зі зволожуючим ефектом.
  • Нанесення зволожуючого крему, для відповідного віку і типу шкіри.

Поєднувати хіромасаж зі зволожуючими процедурами потрібно дуже обережно, щоб запобігти зворотний ефект.

Особливо, якщо мова йде про процедуру біоревіталізації. Вона дозволяє воді і мінералам проникати в глибокі шари шкіри, ніж посилює її захисну функцію, підвищує тонус, покращує колір, додає сяючий ефект.

При доповненні хіромасажу обличчя зволожуючими процедурами біоревіталізації використовують гіалуронову кислоту. Вона активує кровообіг в шкірних тканинах, в результаті чого посилюється вироблення власного колагену і еластину.

При хіромасажі обличчя зі зволожуючими процедурами фахівець може запропонувати гіалурон-колагенову маску, з якої шкіра може увібрати до 50 мл води за сеанс. Всі ці та інші пропоновані в Центрі естетичної медицини BGLAB зволожуючі процедури мають довготривалий стійкий ефект.

Записатися на процедуру можна або на сайті, або по телефону!
Дізнатися вартість
Реєстрація на курс