Перейти до основного вмісту

Контурна пластика середньої третини обличчя

konturnaya-plastika-sredney-treti-lica-700x490

У сучасному світі, де зі сторінок журналів, з подіумів модних показів і телевізійних реклам постійно нав'язуються еталони краси, людей, повністю задоволених своєю зовнішністю, стає все менше. Практично кожна друга жінка хотіла б поліпшити свою фігуру, зробити губи більш пухкими, а ніс трохи менше, підкреслити скули, позбутися від зморшок. Однак, зважитися на пластичну хірургію готова далеко не кожна.

Зміст статті:

Завдяки стрімкому розвитку медицини і косметології змінити і поліпшити контури свого обличчя на сьогоднішній день стало можливим і без оперативного втручання. Для цього існує, наприклад, контурна пластика середньої третини обличчя.

Що таке контурна пластика обличчя? Це корекція за допомогою різних косметичних засобів таких областей обличчя, як нижні повіки, щоки, вилиці, область носа. З віком, а також при ряді інших умов, м'язи обличчя і жирова тканина атрофуються, втрачається еластичність шкіри. Це веде до опущення кута нижньої повіки, провисання кругового м'яза ока, утворення під очима далеко непривабливих складок, зміщення вниз щік, поглибленню носогубной складки. Контурна пластика середньої третини обличчя допомагає вирішити всі ці проблеми і значно поліпшити зовнішній вигляд.

Далі в статті розповімо, які препарати використовуються при контурній пластиці, що таке контурна пластика обличчя філерами і гіалуроновою кислотою, а також ознайомимося з фото пацієнток до і після, з відгуками і цінами на послугу.

chto-takoe-konturnaya-plastika-lica

Які препарати використовують для контурної пластики середньої третини обличчя

Контурна пластика обличчя полягає у введенні в проблемну область спеціальних гелеобразних препаратів, які здатні розгладити зморшки, надати об'єму обличчю, поліпшити його контури і повернути молодість. Препарати для контурної пластика обличчя називаються філерами і підбираються індивідуально з урахуванням особливостей шкіри, віку пацієнтки, схильності до алергічних реакцій.

На сьогоднішній день всі препарати для контурної пластики обличчя прийнято розділяти на синтетичнібіосумісні і комбіновані. Синтетичні препарати виготовляються переважно на основі очищеного силікону, гідроксиапатиту кальцію, або полімолочної кислоти. До біосумісних препаратів для контурної пластики можна віднести:

  • Філери на основі колагену.
  • Філери на основі гіалуронової кислоти.
  • Аутологічні філери (власна плазма, або жирова тканина).

Виходячи з відгуків, найбільш популярними є препарати гіалуронової кислоти.

Контурна пластика середньої третини обличчя філерами

Контурна пластика обличчя філерами - широко поширена процедура. Як було сказано вище, суть цього методу - ін'єкційне введення спеціальних гелеобразних препаратів в проблемні області. Дані препарати можуть мати як синтетичне, так і натуральне походження. Більш популярні, звичайно ж, останні.

Контурна пластика обличчя філерами може бути показана в наступних випадках:

  • Незадоволеність контурами обличчя.
  • Виражена носогубних складка, нососльозова борозна.
  • Опущення і сплощення щік.
  • Наявність в середньої третини обличчя дрібних і глибоких зморшок.
  • Нерівність шкіри, в тому числі і внаслідок акне, або травм.
  • Незадоволеність контурами носа.
konturnaya-plastika-lica-fillerami

Протипоказаннями до проведення даної процедури є вагітність, період годування груддю, інфекційні захворювання в гострій стадії, важкі дерматологічні захворювання, що вражають обличчя.

Виходячи з відгуків, найбільш часто застосовуються біосумісні філери, а вони схильні до розсмоктування, тому слід пам'ятати, що ефект від контурної пластики філерами зберігається зазвичай не більше півроку-року.

Контурна пластика середньої третини обличчя гіалуроновою кислотою

Контурна пластика обличчя гіалуроновою кислотою на сьогоднішній день дуже популярна і має безліч переваг перед використанням інших філерів. Отже, до плюсів гіалуронової кислоти можна віднести наступне:

  • Відмінний результат, який помітний відразу ж після процедури і зберігається протягом півроку-року.
konturnaya-plastika-lica-gialuronovoy-kislotoy
  • Гіалуронова кислота є натуральним препаратом, тому при введенні в тканини розподіляється рівномірно, не викликає дискомфорту, або алергічних реакцій.
  • Крім розгладження зморшок і складок, поліпшення контурів обличчя, гіалуронова кислота зволожує шкіру, перешкоджає її старінню, стимулює синтез колагену і власної гіалуронової кислоти.

Контурна пластика обличчя гіалуронової кислотою є безпечною і безболісною процедурою, однак, не дешевою за ціною.

Контурна пластика середньої третини обличчя: фото до і після процедури, відгуки пацієнток

Про таку процедуру, як контурна пластика середньої третини обличчя, відгуки переважно позитивні і численні фото до і після процедури тому підтвердження. Більшість пацієнток у відгуках рекомендують вибирати для корекції обличчя біосумісні, або комбіновані філери - вони хоч і дають менш тривалий ефект, але є безпечними. У такій процедурі, як контурна пластика середньої третини обличчя, відгуки виділяють наступні плюси:

  • Хороший і миттєвий результат.
  • Безпека.
  • Безболісність.
  • Стимуляція процесів природного омолодження.
  • Відсутність відновлювального періоду після того, як була проведена контурна пластика обличчя.
konturnaya-plastika-sredney-treti-lica-foto-do-i-posle

Відгуки також виділяють і кілька не зовсім позитивних моментів, а саме - чимала ціна процедури, незначна тривалість ефекту (не довше року).

Допоможуть переконатися в тому, наскільки ефективна процедура контурна пластика середньої третини обличчя, фото до і після. Вилиці, носогубні складки, нижня частина навколоочної області, щоки - основні зони, в яких проводиться контурна пластика середньої третини обличчя. Фото до і після демонструють дивовижні зміни. Обличчя набуває об'ємні, чіткі контури, виглядає більш молодим, свіжим і підтягнутим.

konturnaya-plastika-lica-foto-do-i-posle-360x270

Контурна пластика обличчя, фото результатів якої представлені вище, також відмінно справляється з дрібними і глибокими зморшками, слідами від акне, рубцями.

Контурна пластика середньої третини обличчя: ціни на послуги

Скільки коштує контурна пластика середньої третини обличчя? Ціни на дану послугу різні і залежать від багатьох факторів. В першу чергу на ціну впливає об'єм втручання і вираженість дефекту, вид і якість застосовуваного філера. Ціна буде залежати і безпосередньо від косметологічної клініки, кваліфікації фахівців, необхідності застосування наркозу та інших факторів.

У клініці BGLab, наприклад, на таку послугу, як контурна пластика середньої третини обличчя, ціни починаються від 1 000 грн. і досягають близько 6 000 грн (ціни 2018 року). Дізнатися точну ціну можна тільки після консультації косметолога.

konturnaya-plastika-credney-treti-lica-ceny
Записатися на процедуру можна або на сайті, або по телефону!
Дізнатися вартість
Реєстрація на курс