Перейти до основного вмісту

Ліполітики – уколи для схуднення

уколи для схуднення

Про красиву, підтягнуту фігуру мріє кожен. Однак, природа нею нагородила не всіх, а на заняття в спортзалі і регулярне, здорове харчування у сучасної людини не завжди вистачає часу і бажання. Незважаючи на це, медицина і косметологія не стоять на місці і сьогодні існує безліч способів удосконалення фігури. Один з них - ліполітікі (уколи для схуднення).

Уколи для схуднення — це сучасна методика корекції фігури шляхом ін'єкції в проблемні місця натуральних жиросжигающих речовин (ліполітікі для схуднення). Уколи для схуднення можна колоти практично в будь-яку ділянку тіла - живіт, стегна, сідниці, руки. Крім цього, за допомогою ліполітікі можна підкоригувати овал обличчя, прибрати друге підборіддя, видалити зайві жирові відкладення в області шиї, спини.

Далі в статті розповімо детальніше, як діють ліполітікі для схуднення, як робляться ін'єкції, особливості використання їх в області обличчя, а також ознайомимо з відгуками пацієнтів.

Як працюють ін'єкції ліполітиків для схуднення

Ін'єкції ліполітиків — це введення спеціальних препаратів, які розщеплюють зайвий підшкірний жир. До складу ліполітичних препаратів зазвичай входить або тільки дезоксихолева кислота, або дезоксихолева кислота в поєднанні з лецитином. Ці речовини здатні руйнувати клітинну мембрану жирових клітин (адипоцитів), в результаті чого настає їх загибель.

Ін'єкції для схуднення

Ін'єкції для схуднення рекомендовані в наступних випадках:

  • Занадто виражені жирові складки, наприклад в області повік, підборіддя, шиї.
  • Наявність жировиків (ліпом).
  • Целюліт різного ступеня вираженості.

Ефекти від ін'єкції ліполітиків наступні:

  • Активізація процесу ліполізу.
  • Розщеплення жирів до жирних кислот.
  • Внаслідок руйнування жирів утворюється додаткова енергія.
  • Нормалізація метаболізму.

 

Ін'єкції для схуднення діють тільки на обмежених областях, тому ефективні лише при незначних дефектах і здатні зменшити жировий шар не більше, ніж на 4-6 см.

Використання ліполітиків для схуднення, відгуки пацієнток

Чи ефективні такі препарати, як ліполітикі? Відгуки пацієнток різноманітні, але найчастіше містять більше позитивних, ніж негативних моментів. Головні переваги, якими володіють ліполітикі:

  • Відгуки відносять до головних плюсів ін'єкцій для схуднення їх ефективність. Домогтися максимального ефекту можна в ділянці обличчя, шиї, кистей рук, живота, сідниць, стегон.
  • Безпека - на відміну від інвазивних процедур, ін'єкції для схуднення відрізняються набагато меншим ризиком розвитку ускладнень.
  • Порівняно низька вартість.
  • Відсутність рубців і шрамів в місцях, де вводилися ліполітики.
  • Відгуки також стверджують, що після уколів ліполітиків поліпшується стан шкіри, знижується ризик розвитку рецидивів.
ліполітики для схуднення фото до і після

Як використовують ліполітики для обличчя

Найбільш часто застосовують ліполітики для обличчя. З їх допомогою можна підкоригувати форму обличчя, прибрати зайву жирову тканину з повік, носа, щік, підборіддя, носо-губних складок. Ін'єкції виконуються тільки в умовах клініки, або косметологічного кабінету! Перш, ніж робити уколи з ліполітиків, проводять місцеве знеболення. Ліполітики для обличчя вводять в необхідні місця одноразовими шприцами. При цьому голка проникає приблизно на 1-1,5 см. Процедура завершується нанесенням на обличчя спеціального крему, який зменшує подразнення і набряки.

Зазвичай для досягнення максимального ефекту потрібно від 4 до 10 процедур - все залежить від вираженості жирових накопичень. Інтервал між сеансами має складати принаймні тиждень.

Після уколів рекомендується уникати відвідування басейнів, саун, обмежити перебування під прямими сонячними променями, під час прийняття душу, або ванни, вода повинна бути не дуже гарячою. Також в перші дні після уколів доцільно робити на обличчя холодні компреси.

ліполітики для обличчя
Проконсультуйтеся детальніше стосовно Вашого випадку у наших лікарів
Баюра Алла Миколаївна
Лікар, трихолог, дерматоонколог, дерматокосметолог, анатом, фахівець із ін’єкційних методик та апаратних процедур
Баюра Алла Миколаївна
Смольнікова Катерина Олександрівна
Дерматовенеролог Трихолог Дерматокосметолог Ін’єкціоніст-анатом Спеціаліст з лазерних технологій Дерматохірург
Смольнікова Катерина Олександрівна
Дізнатися вартість
Реєстрація на курс