Перейти до основного вмісту

Що краще – мезотерапія або біоревіталізація обличчя?

що краще мезотерапія або ревіталізація обличчя

Коли мова заходить про косметичні процедури, щоб вирішити, що краще — мезотерапія або біоревіталізація, потрібно розібратися в суті процедур.

Мезотерапія лица — це процедура, яка передбачає введення «коктейлю» з медичних препаратів в шкіру або підшкірну клітковину за допомогою тонкої голки. Показання для проведення процедури бувають різні, але в основному це: коригування контуру обличчя, губ, форми носа і ін.

Біоревіталізація обличчя — це введення в шкіру обличчя кислоти, яка відповідає за її пружність і еластичність. Біоревіталізація обличчя допомагає поповнити запаси речовини, що міститься у великій кількості у людини в молодості і вполовину зменшується до 50-и років.

Але ось так відразу складно розібратися, що краще - мезотерапія або біоревіталізація, тому ми пропонуємо Вашій увазі інформацію про їх відмінності, відгуки пацієнтів та інше, що допоможе Вам краще розуміти, чим біоревіталізація або мезотерапія більше підійде Вам.

Чим відрізняється біоревіталізація від мезотерапії: основні відмінності

Щоб зрозуміти, чим відрізняється біоревіталізація від мезотерапії, потрібно знати кілька аспектів. Всі вони викладені в порівняльних списках нижче.

Біоревіталізація:

  • Передбачає введення гіалуронової кислоти;
  • Проводиться за допомогою ін'єкцій або лазером;
  • Частота сеансів: 1-2 з перервою в 15-30 днів;
  • Ефект тримається від півроку до року;
  • Побічні ефекти при інвазивних методах: невеликі синці або набряки, болючість.

Мезотерапія:

  • Введення лікувального коктейлю з кислот, ферментів, ліків, вітамінів і т.п.;
  • Проводиться ін'єкційно або безін'єкційно (7 інших методів);
  • Частота: 5-10 сеансів раз в тиждень і підтримують - протягом півроку;
  • Ефект залежить від складу коктейлю;
  • Побічні ефекти - ті ж.

Так, ми бачимо основне, чим відрізняється біоревіталізація від мезотерапії - кількістю варіацій проведення, складом введеної субстанції і частотою сеансів з перервами між ними.

Мезотерапія або біоревіталізація: що ефективніше

Коли люди вирішують, що ж їм вибрати в якості омолоджуючих процедур, вони задають питання - що ефективніше. В даному випадку, в виборі «мезотерапія або біоревіталізація» це не має особливого значення: в разі обох процедур для підтримки постійного ефекту потрібно проводити їх раз на півроку - рік. Тут Вам, скоріше, варто дивитися на варіації здійснення процедур, на протипоказання і скільки часу Ви готові витратити на походи до Вашого косметолога.

У разі мезотерапії існує 7 методів проведення процедури, крім ін'єкцій:

  • Різновид електрофорезу.
  • Мезотерапія методом впливу низьких температур, електрохвиль, сироваток.
  • За допомогою лазера.
  • За допомогою впливу кисню під тиском.
  • За допомогою впливу іонізованих частинок.
  • Під час впливу ультразвукових коливань.
  • Під час впливу магнітних хвиль.
метод мезотерапії обличчя

Мезотерапія, біоревіталізація - обидва способи омолодження обличчя мають багато обмежень, з якими потрібно обов'язково ознайомитися кожному хто цікавиться.

Є Вам цікаво, що матиме більший ефект - мезотерапія або біоревіталізація, з точки зору впливу на клітини шкірного покриву обличчя і всього організму, Вам варто проконсультуватися з лікарем, який розповість Вам який вплив речовини зможуть надати саме на Вашу шкіру.

Відгуки клієнтів про біоревіталізацію і мезотерапію обличчя

Багато для того, щоб визначитися, наскільки варта того процедура, звертають свою увагу на відгуки пацієнтів, що випробували процедури на собі, адже що може бути вірніше, ніж особистий досвід. В даному випадку, відгуки про біоревіталізацію та відгуки про мезотерапію обличчя приблизно однаково позитивні. Чому «приблизно» - тому що є відгуки на невмілих лікарів або на процедури, які були призначені невірно.

В основному, відгуки про біоревіталізацію діляться на 2 типи: від дівчат до 30, які хочуть поліпшити колір обличчя, і від жінок старшого віку, які зверталися до косметолога для усунення зморшок.

В обох випадках відгуки, в більшості випадків, позитивні, але все залежить від клініки, доктора і самого пацієнта. Відгуки про мезотерапію обличчя приблизно такі ж, тільки потрібно враховувати, що є ще і мезотерапія інших частин тіла, тому при пошуку обов'язково звертайте увагу на вид мезотерапії.

Записатися на процедуру можна або на сайті, або по телефону!
Дізнатися вартість
Реєстрація на курс