Перейти до основного вмісту

Як збільшити об'єм губ без операцій

kak-izmenit-obem-formu-gub-1

Великі, пухкі губи завжди вважалися ознакою жіночої краси і інструментом зваблювання, а останнім часом вони прямо-таки стали основною тенденцією серед жінок. І хоч природа нагородила соковитими губами далеко не всіх, на сьогоднішній день збільшити об'єм губ стало цілком реально.

Отже, як збільшити об'єм губ? Існує безліч методів - починаючи від макіяжу, закінчуючи оперативним втручанням. Крім цього, на просторах інтернету можна знайти безліч порад, як збільшити об'єм губ в домашніх умовах - спеціальні вправи, масажі, застосування підручних предметів (кришки, корки) і местнораздражающим засобів (перець, гірчиця), спеціальних бальзамів і масел. Однак, такі методи часто виявляються малоефективними, а якщо і збільшують об'єм губ, то лише на короткий час.

На сьогоднішній день найбільш популярними є ін'єкційні методи збільшення губ.

Це косметологічна процедура, яка передбачає введення в губи спеціальних синтетичних, або натуральних препаратів.

За їх допомогою можна змінити не тільки об'єм, але і форму, контури губ, виправити, наприклад, асиметрію.

Далі в статті розповімо більш детально, якими способами можна збільшити об'єм губ, які переваги має збільшення губ за допомогою гіалуронової кислоти, а також ознайомимося з цінами на процедури і фото пацієнтів до і після збільшення.

Якими способами можна змінити форму і об'єм губ

Виправлення форми губ сьогодні є однією з найбільш популярних косметологічних процедур. Воно може бути необхідним як при вродженої асиметрії, погіршенні зовнішнього вигляду губ внаслідок травми, так і при звичайному бажанні збільшити об'єм губи.

Змінити форму губ можна за допомогою наступних способів:

  • Безін'єкційні способи, до яких належать спеціальні масажі, електропорація, термаж. Відмінно зарекомендувала себе така апаратна процедура, як елеткропорація. Це насичення клітин гіалуроновою кислотою через відкриті внаслідок впливу імпульсного струму канали клітинних мембран.

Ін'єкційні способи — контурна пластика, ліпофілінг. Проводиться за допомогою введення в губи спеціальних наповнювачів, гелів (філерів), або власної жирової тканини пацієнта. В якості філерів може виступати гіалуронова кислота, колаген, поліакріламідний гель, силікон.

uvelichenie-gub-inektsiyami
  • становка спеціальних біодеградуючих ниток.
  • Хірургічне виправлення форми губ — усунення конкретних дефектів, встановлення імплантів.

 

Змінити форму губ можна і за допомогою косметичного макіяжу, різних косметичних засобів, спеціальних вправ для м'язів, тренажерів (плампери, вакуумні масажери, присоски, ковпачки).

Переваги збільшення об'єму губ гіалуроновою кислотою

З огляду на відгуки пацієнтів, більшість віддає перевагу збільшенню об'єму губ гіалуроновою кислотою.

Даний метод має безліч переваг, а саме:

Безпека. Гіалуронова кислота є натуральним препаратом. Це природний для людського організму компонентів, який бере участь в регулюванні водного балансу, утримує молекули води, стимулює вироблення власного колагену і еластину. Тому ризик розвитку ускладнень даної процедури зводиться до мінімуму.

protsedura-izmeneniya-gub
  • Ефективність. Гіалуронова кислота не тільки збільшує губи, але і зволожує їх, омолоджує.
  • Збільшення об'єму губ гіалуроновою кислотою не вимагає попередньої підготовки і практично не має протипоказань.
  • Ефект помітний відразу ж після процедури.
  • Натуральність ефекту, який можна буде побачити на фото далі.
  • Відсутність періоду реабілітації після процедури.
  • Порівняльна тривалість результату (близько року).
  • Відсутність ймовірності міграції, або зміщення гіалуронової кислоти з часом.

 

Крім цього, збільшення об'єму губ за допомогою гіалуронової кислоти цілком доступно за ціною.

Збільшення губ гіалуронової кислотою, ціна процедури

У сучасній косметологічній практиці застосовується безліч різних препаратів на основі гіалуронової кислоти. Це можуть бути як монопрепарати, так і комбіновані.

Якість препарату, фірма його виробництва - головні чинники, від яких залежить вартість збільшення губ. На таку послугу, як збільшення губ гіалуроновою кислотою, ціна також залежить від кваліфікації і досвіду косметолога, від необхідної кількості препарату, а також безпосередньо від самої клініки. Зазвичай в клініках Києва на збільшення губ ціна залежить від курсу долара і починається від 100-200 дол., часто доходячи до 500-600 дол. і більше.

izmenenie-formyi-gub

Серед пацієнтів якістю послуг, що надаються і лояльністю цін зарекомендував себе центр естетичної медицини BGLab. Тут на збільшення губ ціна починається від 1000 грн.

Отже, вартість збільшення губ за допомогою препарату Juvederm становить 3500-7500 грн, Princess - 6-6500 грн (ціни 2018 року). Більш точну ціну можна дізнатися після консультації косметолога, який допоможе визначитися з препаратом, його кількістю, об'ємом області ін'єкції.

Фото до і після зміни форми губ

Кожен пацієнт індивідуальний і зміна форми губ має враховувати ці індивідуальні особливості, а також і бажання пацієнта. Одні вважають за краще безін'єкційні способи збільшення, інші - ін'єкційні, або навіть хірургічні зміни форми губ. Фото до і після збільшення будь-якої з методик щодо збільшення губ дійсно вражають. Як можна побачити, одні з них демонструють більш натуральний ефект, інші - менш.

Особливу увагу привертає гіалуронова зміна форми губ. Фото до і після, які представлені нижче, демонструють відмінні результати - губи стають не тільки соковитішими і більш пухкими, а й набувають правильної красивої форми, поліпшується їх відтінок, вони виглядають значно молодше.

korrektsiya-gub-foto-do-i-posle

Записатися на процедуру можна або на сайті, або по телефону!
Дізнатися вартість
Реєстрація на курс