Перейти до основного вмісту

Догляд за засмаглою шкірою

uhod-za-kozhey-posle-zagara

Догляд за засмаглою шкірою в будь-який час року є частим питанням. Хтось скаржиться на лущення після засмаги на море або солярію, у кого-то шкіра стає дуже чутливою або виникають інші проблеми. В основному, такі проблеми виникають в області шкіри обличчя, тому мова йде про зволоження.

В цілому, догляд за засмаглою шкірою має основне завдання відновлення шкіри, пошкодженої ультрафіолетовим випромінюванням. У цій статті ми розглянемо основні моменти, які потрібно враховувати при догляді за шкірою після засмаги.

Що допомагає від лущення шкіри після засмаги

Щоб з'ясувати, що допомагає від лущення шкіри після засмаги, варто, перш за все, враховувати, наскільки запущений стан шкіри. Якщо мова йде про серйозний сонячний опік, то тут потрібно звернутися до професіонала, який допоможе Вам відновити шкіру.

Якщо ж мова йде про підтримання засмаги і про відновлення здоров'я шкіри, то тут вистачить і домашніх процедур. Питання, чи потрібно зволожувати шкіру після засмаги, швидше, риторичне. Коли Ви засмагаєте, шкіра зневоднюється, а від цього можуть виникати інші проблеми, зокрема, лущення.

Що допомагає від лущення шкіри після засмаги:

  • Пілінг щадними засобами, які не зашкодять шкірі механічно і зможуть прибрати відмерлі частинки.
  • Використання поживних зволожуючих кремів.
  • Пити воду. Жоден крем не зможе зволожити шкіру краще, ніж вода зсередини, яку організм перерозподіляє сам.
  • Включити в раціон харчування продукти, багаті омега-кислотами.
piling-posle-zagara

Чи потрібно зволожувати шкіру після засмаги в салонах або інших закладах? Це залежить від Вашого бажання, стану шкіри і матеріальної складової. Але зазвичай, якщо ніяких серйозних проблем пов'язаних із засмагою не виникає, звертатися до фахівця немає гострої необхідності.

Догляд за шкірою після засмаги на море і після солярію: чи є різниця?

Догляд за шкірою після засмаги на море і догляд за шкірою після солярію не мають істотних відмінностей. У будь-якому випадку, Вам потрібно використовувати м'які, зволожуючі креми з охолоджуючим ефектом. Істотно відрізняється процес підготовки до відвідування солярію і пляжу на море.

Так, щоб відновлення шкіри після солярію було швидким і безболісним, Вам слід проконсультуватися з лікарем і з'ясувати наявність алергічних реакцій, тип Вашої шкіри, а відповідно, скільки часу і з якою частотою Вам можна лежати під лампами. Залежно від типу шкіри, Вам так само призначать чи не призначати використання захисних кремів, щоб перешкоджати опікам.

zagar-v-solyarie

Догляд за шкірою після солярію складається з:

  • Використання зволожуючих косметичних засобів.
  • Використання поживних коштів, які допоможуть зберегти засмагу рівномірним надовго.
  • Використання м'яких гелів для душу, які заспокоять шкіру.
  • Відмова від миловмісних засобів, які можуть спровокувати роздратування шкіри.

Догляд за шкірою після засмаги на море складається приблизно з тих же позицій. Різниця тільки в тому, що якщо час в солярії для людини з певним типом шкіри строго обмежена, на пляжі біля моря Ви можете пролежати хоч цілий день, і в залежності від того, скільки часу Ви там проведете, потрібні будуть засобу, які зможуть по- різному зволожити і наситити шкіру.

Методи відновлення шкіри обличчя після засмаги в центрі естетичної медицини BG LAB

Щоб шкіра обличчя після засмаги свідчила про добре проведену відпустку, а не про жахливі болі після того, як Ви згоріли, ми пропонуємо Вам ряд відновлювальних процедур, щоб очистити шкіру обличчя, запобігти її лущенню, зволожити її і наситити корисними речовинами.

Так, ми пропонуємо послуги з біоревіталізації, мезотерапії, глибокому пілінгу і методам апаратної косметології, завдяки яким шкіра обличчя після засмаги зможе відновитися і зберегти природний відтінок з рівномірною засмагою.

Записатися на процедуру можна або на сайті, або по телефону!
Дізнатися вартість
Реєстрація на курс