Перейти до основного вмісту

Лазерна шліфовка, видаляємо розтяжки!

lazernaya-shlifovka-ot-rastyazhek

Якщо ви різко набрали або скинули вагу, існує ймовірність появи розтяжок (стрій). Хворобливих відчуттів вони не викликають, а й краси тіла не додають. А доглянута шкіра - мрія кожної жінки.

Сьогодні існує багато методик корекції цієї вади. Один з найбільш швидких і ефективних — лазерне видалення розтяжок.

Лазер впливає на верхні шари епідермісу. Вода з клітин випаровується, руйнуються пошкоджені ділянки, а потім починають активно регенеруватися. В результаті після лазерного видалення розтяжок зникають рубці і зморшки, шкіра виглядає гладкою, молодшою, доглянутою.

У Києві лазерне шліфування розтяжок здійснюється фахівцями Центру естетичної медицини BGLAB. Відгуки клієнтів підтверджують, що ефект помітний безпосередньо вже після проведених маніпуляцій, зроблені до і після шліфування фото уражених ділянок шкіри показують дієвість процедури. Вартість процедури визначається індивідуально. Ціна залежить від того, скільки часу пройшло від появи розтяжок, величини оброблюваної ділянки.

Як допомагає лазерне шліфування від розтяжок на шкірі

Як проходить лазерне шліфування від розтяжок? Лікар лазерним променем шар за шаром випалює стрії. Процедура займає небагато часу, але вимагає підготовки і реабілітаційного періоду. За місяць до шліфування потрібно почати обробляти уражені ділянки спеціальними засобами з вітаміном С, який підсилює регенерацію. Після процедури не рекомендується приймати сонячні ванни протягом 3-місяців. Це потрібно враховувати, плануючи корекцію.

Які переваги має лазерне шліфування від розтяжок?

  • Вже після проведення першого сеансу видно результат.
  • За оцінками фахівців, це найдієвіший спосіб видалення розтяжок.
  • При проведенні маніпуляцій клієнт не відчуває дискомфорту.
  • Фото ділянок шкіри до і після процедур доводять відсутність шрамів.
  • Використання лазера доступне широкому колу потребують шліфовці шкіри.
lazernoe-udalenie-rastyazhek

Лазерне видалення розтяжок, відгуки пацієнтів

Лазерне видалення розтяжок відгуки отримує найкращі не тільки від фахівців, а й від пацієнтів. Проводиться процедура під місцевим наркозом і не викликає дискомфорту.

Для повного позбавлення від дефекту потрібно від 6-ти процедур в залежності від величини ураженої зони. Що стосується підготовки, то її проводять удома, відвідувати косметолога не потрібно.

Лазерна шліфовка проходить в кілька етапів:

  • Підготовка. Застосування призначених лікарем кремів, відмова від відвідування солярію або пляжу. Варто припинить доглядові процедури, які можуть пошкодити шкірні покриви, наприклад, пілінг.
  • Обробка ділянки, що шліфується перед процедурою: очищення спеціальними засобами, місцеве знеболення.
  • Основний етап - видалення розтяжок, яке триває від 30 хвилин до години. Потім повторна обробка шкіри спеціальними розчинами для запобігання інфекції.
  • Реабілітація може тривати до 3-х тижнів. У цей час потрібно користуватися зволожуючими засобами, які відновлюють водний баланс шкіри.
protsess-shlifovki-rastyazhek

Проведена в Центрі BGLAB безболісна і ефективна лазерна шліфовка розтяжок відгуки заслуговує найкращі, ознайомитися з ними, а також з фото до і після маніпуляцій, вартістю процедури можна на сайті клініки.

Фото до і після лазерної шліфовки розтяжок

Для прийняття рішення, чи потрібна лазерне шліфування розтяжок, фото до і після процедури, розміщені на спеціалізованих сайтах, можуть надати істотну допомогу. Ви наочно переконаєтеся в дієвості методу і його безпеки. Щоб після лазерної шліфовки розтяжок фото вас дійсно тішило, звертайтеся до фахівців високої кваліфікації.

У сучасній клініці використовується найкраще обладнання і сертифіковані засоби для підготовки і анестезії, проводиться комплекс антибактеріальних заходів. Ретельне дотримання протоколу забезпечує клієнтові безпеку і комфорт. Результат лазерної шліфовки розтяжок - фото до і після, відгуки пацієнтів, відрізняються кардинально.

foto-do-i-posle-lazernoy-shlifovki-rastyazhek

Де зробити лазерне видалення розтяжок в Києві

Де можна провести видалення розтяжок лазером в Києві? Це популярна послуга, тому її роблять у багатьох клініках і салонах.

Видалення розтяжок лазером в Києві в Центрі естетичної медицини BGLAB вигідно відрізняється якістю виконання всіх маніпуляцій.

При цьому фахівці можуть рекомендувати і інші процедури, які вигідно доповнюють лазерне видалення розтяжок в Києві: мезотерапію, плазмоліфтінг, біоревіталізацію і інші в залежності від величини і характеру розтяжок.

Лазерна шліфовка розтяжок, ціна видалення в клініці BGLab

Відвідання Центру естетичної медицини BGLAB дає клієнтам ряд переваг:

  • Ви отримуєте грамотну консультацію лікарів-дерматологів, які постійно стежать за новими тенденціями в косметології і володіють як традиційними, так і інноваційними методиками.
  • Застосування новітнього обладнання.

Лазерна шліфовка розтяжок вартість має економічно обумовлену. Оскільки це трудомісткий процес, то на видалення розтяжок лазером ціна може бути вище, ніж у інших процедур, але при цьому ви економите час і гарантовано отримаєте результат. Тому більш висока на лазерне видалення розтяжок ціна себе виправдовує.

Ще один фактор, чому лазерне шліфування розтяжок вартість має досить високу - потрібно курс процедур. Лікар рекомендує до 10-ти сеансів. Але, з огляду на, що від стрій ви рятуєтеся назавжди, заплачена за лазерну шліфовку розтяжок ціна не є завищеною.

klinika-BGLab
Проконсультуйтеся детальніше стосовно Вашого випадку у наших лікарів
Дізнатися вартість
Реєстрація на курс