Перейти до основного вмісту

Що таке іспанський масаж обличчя

ispanskiy-massazh-litsa

Сьогодні над пошуком секретів продовження молодості працюють фахівці різних галузях знань. При розходженні методів і підходів, не викликає сумніву, що для краси і здоров'я шкіри потрібен правильний догляд, який включає іспанський масаж обличчя. Цінний він тим, що допомагає відновити еластичність шкіри, вже через 2-3 сеансу зникають набряки, шкіра стає більш гладкою, бархатистою і ніжною. Це можливо тому, що такий вид масажу заснований на гемолімфодренаж.

Винайшов іспанський масаж Енріке Гарсіа об'єднав в одній процедурі методики омолодження, відомі з давніх-давен:

  • Тисячолітні практики Тибету.
  • Медицину, описану в Аюрведі.
  • Індійську йогу.

Але основа іспанського масажу - зміцнююча м'язи техніка хіромассажа. Все це робить розробку найефективнішим з відомих моделюючих масажів, і численні відгуки це підтверджують.

Іспанський масаж обличчя в Києві набуває все більшої популярності, тому в Центрі естетичної медицини BGLAB зараз діє акція, що робить процедуру більш доступною.

Ціна одного сеансу становить 500 грн. Якщо Ви замовляєте чотири процедури, то отримуєте ще одну в подарунок. Вигода очевидна!

Записатися на прийом можна за телефонами зазначеним на сайті!

Чим унікальний іспанська хіромасаж обличчя?

Іспанська хіромасаж обличчя — це унікальна процедура. З його допомогою ефективно відновлюється пружність тканин і м'язів, клієнт максимально розслабляється.

Масажна терапія Енріке Гарсія ґрунтується на декількох постулатах:

  • Одночасно використовується тільки одна масажна техніка.
  • Коли вам призначається іспанський масаж, техніка підбирається індивідуально.
  • Під час масажу чергуються більше ста прийомів, тому не відбувається звикання.
  • Всі прийоми пластичні, тому іспанська хіромасаж обличчя дозволяє повністю розслабитися, він безболісний і глибокий.

Особливо важливо те, що процедура приємна, в організмі виробляються ендорфіни, тому посилюється оздоровчий і омолоджуючий ефект.

Іспанський масаж обличчя, ціна в Києві в клініці BG LAB

Досвідчені фахівці Центру естетичної медицини BGLAB пропонують проведення іспанського масажу обличчя в Києві за оптимальною ціною.

Звернувшись в центр, ви можете отримати консультацію, що стосується проведення моделює масажу, тривалості курсу, інформацію про те, наскільки він ефективний, і які про іспанський масаж обличчя відгуки. Спеціально для вас буде підібрані курс і прийоми, які найкращим чином допоможуть досягти бажаного результату, за оптимальною ціною.

protsedura-ispanskiy-massazh

Відгуки про іспанський масаж обличчя

Звернувшись безпосередньо до Центру естетичної медицини BGLAB або пошукавши інформацію на сайті, ви переконаєтеся, що іспанський масаж відгуки отримує найкращі. Всі клієнти, які пройшли курс, відзначають наступне: зникає друге підборіддя; вирівнюється рельєф шкіри; коригується форма губ; досягається ефект ліфтингу, в тому числі, вік; стає практично непомітною носогубних складка; моделюється овал обличчя, шкіра стає матовою і сяючою.

Важливо те, що іспанська моделюючий масаж обличчя, за відгуками пацієнтів, омолоджує і шию, яка найбільш сильно видає вік.

Іспанська моделюючий масаж обличчя, техніка проведення

Іспанська моделюючий масаж обличчя показаний в наступних випадках:

  • низький імунітет;
  • відхилення у відтоку лімфи;
  • набряклість;
  • купероз;
  • варікоз;
  • сухість шкіри.

Чим цікавий іспанський масаж? Техніка його незвичайна тим, що починається з розслаблення, а не з розігріву м'язів. Практично всі рухи мають кругової характер, поступово вони стають все більш насиченими і різноманітними. В силу цього організм не звикає до того чи іншого виду впливу.

Під час хіромасажу обов'язково звучить музика, яка має гіпнотичний вплив, обов'язково використовуються ароматичні масла і свічки. Перед сеансом особа ретельно очищається. Таким чином, іспанський масаж - техніка та мистецтво.

Для того, щоб ефект від хіромасажу був найбільшим і тривалим, важливо відвідувати майстра 2-3 рази тиждень. Оптимальний курс становить 10 процедур, після чого рекомендується зробити перерву. Наступний курс бажаний через півроку.

Фахівці Центру естетичної медицини BGLAB також дадуть поради по догляду за шкірою в періоди між циклами хіромасажу, що дозволить вам завжди виглядати молодо.

Записатися на процедуру можна або на сайті, або по телефону!
Дізнатися вартість
Реєстрація на курс