Перейти до основного вмісту
Блог про корисні процедури і догляду за обличчям, волоссям, тілом від центру естетичної медицини BG LAB. Рекомендації по догляду в літній, осінній, зимовий, весняний період, а також в залежності від вікових змін.

Гарний овал обличчя, чітко окреслені контури і підтягнуті, пружні тканини обличчя - ознака молодості і краси. Але на жаль, вікових змін ніяк не уникнути. Опущення верхніх і нижніх повік, в'ялість і зміщення вниз щік, загострення вилиць, поглиблення носогубних складок і поява зморшок відразу видають справжній вік жінки!

Старіння - природний процес, який в першу чергу відображається на шкірі. Вона стає тьмяною, менш пружною, в'ялою, стають помітними спочатку мімічні (динамічні), а потім і статичні зморшки. Практично кожна жінка болісно переживає старіння і хоче якомога довше зберегти молодий вигляд.

Вугрова хвороба - широко поширена проблема, яка виникаючи переважно в підлітковому віці, може затягуватися на довгі роки. Вугрова хвороба відома також як акне, або вугрі. Лікування даного захворювання бажано починати на початкових стадіях, так як прогресування патологічного процесу може привести до серйозних косметичних дефектів.

Фракційний фототермолиз — це сучасна косметологічна процедура, яка полягає в деструкції верхнього шару шкіри та стимуляції процесів регенерації, що в комплексі забезпечує суттєве омолодження шкіри. Фракційний фототермоліз може проводиться за допомогою струму, або за допомогою лазера (лазерне омолодження).

Людей, вкритих веснянками, здавна називали улюбленцями сонця та обранцями богів. І дійсно, багатьом ці коричневі цятки надають особливої харизми та привабливості. Однак, існують й інші види пігментних плям — лентиго, мелазми, хлоазми, невуси, плями після акне, а також гіпопігментовані плями (вітіліго).

Сучасна медицина і косметологія надає широкий спектр методів, як схуднути швидко - спеціальні чаї, медикаментозні препарати, креми, лосьйони, апаратні процедури, хірургічні апарати. Найбільш безпечним, але в той же час ефективним вважається апаратне схуднення.

Дізнатися вартість
Реєстрація на курс